Studenten bijbaan digitaal faciliteren

  • Algemeen
  • Leiden, Nederland

Studenten bijbaan digitaal faciliteren

Functieomschrijving

Het coronavirus dwingt ons om op een andere manier te werken. 2020 wordt daarmee het jaar van de overgang van fysieke workshops en bijeenkomsten naar online meetings. De afgelopen maanden heeft Morgens veel geïnvesteerd, geëxperimenteerd en geleerd. En inmiddels begeleiden wij online meetings van 10 tot 150 deelnemers, van digitale dag- en weekstarts tot trainingen, strategiesessies en seminars. Om dit voor elkaar te krijgen zetten we diverse digitale tools in en bedenken we creatieve oplossingen. Interactie is het sleutelwoord: wij laten zien dat digitaal werken wél energie kan geven en veel meer kan zijn dan het passief bijwonen van een webinar.


Steeds meer organisaties schakelen onze hulp in bij het begeleiden van digitale sessies. Daarom hebben we MorgensOnlineMeetings opgericht! Met dit bedrijf willen we nóg meer succesvolle digitale bijeenkomsten begeleiden. Daar hebben we hulp bij nodig.


Om een digitale bijeenkomst succesvol te laten verlopen is het cruciaal dat de techniek goed georganiseerd is. We zijn op zoek naar enthousiaste, flexibele en communicatief vaardige studenten die affiniteit hebben met digitale tools. 


Wat ga je doen?
Je gaat online bijeenkomsten technisch ondersteunen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een uitgebreid draaiboek en het klaarzetten van de juiste online tools. Denk aan polls en break-outrooms in Zoom of het creatief invullen van Mural of Miro (een online whiteboard). Tijdens de bijeenkomst ben je samen met een collega-student verantwoordelijk voor de technische ondersteuning. Hiernaast zijn jullie het aanspreekpunt voor deelnemers bij technische vragen. Na de bijeenkomst zorgen jullie ervoor dat de gewenste (technische) rapportages of verslagen bij de opdrachtgever terechtkomen. Zo ontzorgen we de opdrachtgever en zorgen we ervoor dat de digitale bijeenkomsten soepel verlopen.

Functievereisten

Ben je HBO/WO student, bij voorkeur woonachtig in de regio Leiden en op korte termijn beschikbaar? Vind je het interessant om diverse opdrachtgevers (technisch) te ondersteunen bij digitale bijeenkomsten? Heb je affiniteit met techniek en digitale tools, maar ben je daarnaast ook in staat om deelnemers met vragen vriendelijk te woord te staan? Om online meetings goed te ondersteunen is het verder nodig dat je lef hebt, niet aarzelt om actie te nemen en je snel weet aan te passen aan veranderende omstandigheden. Voldoe je aan deze eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Wat biedt Morgens jou?

  • Een interessante en diverse bijbaan
  • Veel verantwoordelijkheid en een zelfstandige rol in opdrachten
  • Een kijkje in de keuken van consultancy
  • Een uitgebreide training in de Morgens Academy
  • Een salaris van €12 p/u (bruto) inclusief vakantietoeslag en vakantie-uren


De organisatie

Morgens (40 medewerkers) is in 2001 opgericht vanuit de overtuiging dat wij organisaties blijvend fitter kunnen maken. Onze klanten in de sectoren zorg, overheid en onderwijs waarderen ons om onze pragmatische, resultaatgerichte aanpak. Wij gaan niet voor dikke rapporten, maar brengen beweging in teams en organisaties, en laten medewerkers groeien in hun werk, zodat ze - ook als wij al lang weer weg zijn - zelf iedere dag verbeteren. Ook binnen ons eigen team staat Continu Verbeteren centraal. We dagen elkaar uit, leren van elkaar en - niet onbelangrijk - hebben veel plezier met elkaar.


Morgens werkt landelijk, ons kantoor is gevestigd in Leiden.