Flexibele studenten bijbaan

  • Algemeen
  • Werken op afstand

Flexibele studenten bijbaan

Functieomschrijving

Op zoek naar een uitdagende bijbaan voor naast je studie, waarbij je op kantoor maar ook vanuit huis kan werken? Zoek dan niet verder! Bij Morgens Online Meetings zijn we op zoek naar enthousiaste, ondernemende studenten met affiniteit met digitale tools.


Door het coronavirus worden organisaties uitgedaagd om op een andere manier te gaan werken. Zo ook de opdrachtgevers van Morgens. Hierdoor merkten we dat steeds meer organisaties onze hulp inschakelden voor het begeleiden van digitale sessies. Daarom hebben we in 2020 Morgens Online Meetings opgericht als ‘spin-off’ van Morgens. En inmiddels begeleiden wij online meetings van 10 tot 200 deelnemers, van digitale dag- en weekstarts tot trainingen, strategiesessies en seminars. Om dit voor elkaar te krijgen zetten we diverse digitale tools in en bedenken we creatieve oplossingen. Interactie is het sleutelwoord: wij laten zien dat digitaal werken wél energie kan geven en veel meer kan zijn dan het passief bijwonen van een webinar.


Het afgelopen jaar hebben we veel geëxperimenteerd, geïnvesteerd en geleerd. We zijn ervan overtuigd dat digitaal werken ook post-corona blijft bestaan en van toegevoegde waarde is. Daarom willen we ons verder ontwikkelen om nóg meer succesvolle digitale bijeenkomsten te begeleiden. Daar hebben we hulp bij nodig!


Wat ga je doen?

Je gaat online bijeenkomsten technisch ondersteunen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een uitgebreid draaiboek en het klaarzetten van de juiste online tools. Denk aan polls en break-outrooms in Zoom of het creatief invullen van Mural of Miro (een online whiteboard). Tijdens de bijeenkomst ben je alleen of samen met een collega-student verantwoordelijk voor de technische ondersteuning. Hiernaast ben je het aanspreekpunt voor deelnemers bij technische vragen. Na de bijeenkomst zorg je ervoor dat de gewenste (technische) rapportages of verslagen bij de opdrachtgever terechtkomen. Zo ontzorgen we de opdrachtgever en zorgen we ervoor dat de digitale bijeenkomsten soepel verlopen.

Naast deze werkzaamheden kun je ons eventuele ook helpen bij de (door)ontwikkeling van Morgens Online Meetings. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van ons klantenbestand, het schrijven van blogs voor onze website online-meetings.nl en het professionaliseren van onze dienstverlening.


Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Zo kun je de ene week meer sessies begeleiden dan de andere week, bijv. afhankelijk van drukte tijdens je studie. Kortom, een uitdagende en flexibele bijbaan waar je kunt ondernemen en jezelf verder kunt ontwikkelen!

Functievereisten

Je bent 3e of 4e jaars HBO/WO student en op korte termijn voor tussen de 4-16 uur (verspreid over de week) flexibel beschikbaar. Je vindt het interessant om diverse opdrachtgevers (technisch) te ondersteunen bij digitale bijeenkomsten en hebt affiniteit met techniek en digitale tools. Om online meetings goed te ondersteunen is het van belang dat je lef hebt, niet aarzelt om actie te nemen en je snel weet aan te passen aan veranderende omstandigheden. Ook is het belangrijk dat je deelnemers met vragen vriendelijk te woord kunt staan.  


Deze bijbaan is in eerste instantie voor een half jaar. Morgens werkt landelijk vanuit standplaats Leiden, waarbij we momenteel vooral vanuit huis werken maar ook een webinarruimte op kantoor hebben. Het is een pré als je woonachtig bent in de regio Leiden.


Wat biedt Morgens jou?

  • Een uitdagende en flexibele bijbaan met veel verantwoordelijkheid en een zelfstandige rol in opdrachten;
  • Een kijkje in de keuken van consultancy;
  • Alle ruimte voor eigen initiatief;
  • Leuke collega’s waar je veel van kunt leren;
  • Werken vanuit huis en/of op kantoor in Leiden;
  • Een salaris van €12 p/u (bruto) inclusief vakantietoeslag en vakantie-uren.


De organisatie

Morgens (55 medewerkers) is in 2001 opgericht vanuit de overtuiging dat wij organisaties blijvend fitter kunnen maken. Onze klanten in de sectoren zorg, overheid en onderwijs waarderen ons om onze pragmatische, resultaatgerichte aanpak. Wij gaan niet voor dikke rapporten, maar brengen beweging in teams en organisaties, en laten medewerkers groeien in hun werk, zodat ze - ook als wij al lang weer weg zijn - zelf iedere dag verbeteren. Ook binnen ons eigen team staat Continu Verbeteren centraal. We dagen elkaar uit, leren van elkaar en - niet onbelangrijk - hebben veel plezier met elkaar.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Stuur je CV en korte motivatie uiterlijk 14 januari. Voor telefonische informatie kun je contact opnemen met Jaleesa Goedhoop op 071- 3313 640.