Flexibele bijbaan student

 • Algemeen
 • Werken op afstand

Flexibele bijbaan student

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan voor naast je studie? Zoek dan niet verder! Bij Morgens Online Meetings zijn we op zoek naar enthousiaste studenten met affiniteit met digitaal (samen)werken.


Dit ga jij doen

Bij Morgens Online Meetings ondersteunen we organisaties bij het organiseren van uiteenlopende online bijeenkomsten. Van kleine brainstormsessies voor 20 deelnemers tot informatiebijeenkomsten of webinars voor 200 deelnemers. Als 'maestro' ga je deze online bijeenkomsten technisch ondersteunen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een uitgebreid draaiboek en het klaarzetten van de juiste online tools. Denk aan polls en break-outrooms in Zoom of het creatief invullen van Mural of Miro (een online whiteboard). Tijdens de bijeenkomst ben je alleen of samen met een collega-student verantwoordelijk voor de technische ondersteuning. Hiernaast ben je het aanspreekpunt voor deelnemers bij technische vragen. Na de bijeenkomst zorg je ervoor dat de gewenste (technische) rapportages of verslagen bij de opdrachtgever terechtkomen. Zo ontzorgen we de opdrachtgever en zorgen we ervoor dat de digitale bijeenkomsten soepel verlopen.


Opdrachten die Morgens Online Meetings uitvoert zijn onder andere: 

 • Digitale bewonersparticipatie sessies bij een gemeente;
 • Workshops voor zorgmedewerkers in ziekenhuizen;
 • Webinars voor uiteenlopende doelgroepen.


Dit krijg je ervoor terug

 • Een flexibele bijbaan waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent;
 • Een kijkje in de keuken van Morgens en onze opdrachtgevers;
 • De mogelijkheid om ons te helpen bij de doorontwikkeling van Morgens Online Meetings. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van ons klantenbestand, het schrijven van blogs voor onze website online-meetings.nl en het professionaliseren van onze dienstverlening;
 • Doorgroei kansen naar Trainee bij JongMorgens
 • Een salaris van €12 p/u inclusief vakantietoeslag en vakantie-uren.


Wie wij zijn

De consultants van Morgens helpen organisaties in de zorg, overheid en het onderwijs aan meer vooruitgangskracht, zodat zij klaar zijn voor de uitdagingen van Morgen. Morgen beter dan vandaag. Dit geldt zowel voor de organisaties waar wij voor werken als voor onszelf. Door het coronavirus werden onze opdrachtgevers (en wijzelf) uitgedaagd om op een andere manier te gaan werken. Daarom hebben we in 2020 Morgens Online Meetings opgericht als 'spin-off' van Morgens. Inmiddels begeleiden we uiteenlopende online meetings van trainingen, tot strategiesessies en webinars. Om dit voor elkaar te krijgen zetten we diverse digitale tools in en bedenken we creatieve oplossingen. Interactie is het sleutelwoord: wij laten zien dat digitaal werken wél energie kan geven en veel meer kan zijn dan het passief bijwonen van een webinar. We zijn ervan overtuigd dat digitaal werken ook post-corona blijft bestaan en van toegevoegde waarde is. Daarom willen we ons verder ontwikkelen om nóg meer succesvolle digitale bijeenkomsten te begeleiden. Daar hebben we hulp bij nodig!

Functievereisten

We hopen dat jij

 • Het leuk vindt om verschillende opdrachten te doen;
 • Secuur werkt en niet aarzelt om actie te nemen;
 • Het niet erg vindt om op diverse locaties te werken (thuis of op kantoor);
 • Op korte termijn beschikbaar bent.


Hiernaast heb je

 • Affiniteit met techniek en digitale tools (Zoom, Webex, MS Teams, Mural);
 • Ongeveer 4-12 uur per week (verspreid over de week) tijd voor Morgens.

Impact maken? Reageer!

Wil jij organisaties helpen om te gaan met de uitdagingen van Morgen? Stuur dan je CV en motivatie naar ons toe.


Wil je meer informatie hebben of twijfel je of jouw profiel aanknopingspunten heeft met onze functie? Neem dan gerust contact op met Ilse van den Berg via vandenberg@morgens.nl of 071-3313640. Of wil je met een consultant spreken die verantwoordelijk is voor Morgens Online Meetings? Bel dan met Mathijs Kelder via 06-52283583 of stuur een mail naar onlinemeetings@morgens.nl.